VOORGERECHTEN

-Garnaalkroketten 1 of 2 stuk

-Scampi’s met oosters slaatje

-Kalfszwezerik kroketten met een salade

– Gyoza van eend met ganache van ganzenlever 

– Gebakken St.-Jacobsoesters en bloedworstkroketten 

Hap en Tap ( om te delen of lekker alleen )

-Bloedworst kroketten

-Potje boerenpaté , brood, mosterd, pickel groentjes

-Gepanneerde visreepjes met tartaarsaus

-Kruidige gepanneerde calamaresreepjes

-Scampi kroketjes

-2 Zachte tortilla’s met scampi’s op Vietnamese wijze

-Mosselkroketjes

-Gestoomde broodjes met traaggegaard buikspek

– ” Mac & cheese ” kroketten 

-Reeworst met rode vruchten dip

 

HOOFDGERECHTEN

-Fazanteborst ” brabançonne ” , witloof en kroketten 

-Hazerugfilet met poivradesaus , rode kool en kroketten

-Tournedos met frietjes (pepersaus )

-Duo van scampi’s en St.-Jacobsoesters in thaïse curry

-Sliptongetjes in polderboter gebakken

-Kabeljauw met karnemelkpuree en spinazie

-Paling : – in het groen

                – schotse wijze

                – bachten de kupe ( room, paddestoelen , tomaat )

-Keizerbaars ( Beryx ) gebakken, stoemp van vergeten groenten,     reductiesaus van rode wijn 

 

VEGETARISCH

-Falafel met tzatziki, zoete aardappelfrietjes

-Risotto met paddestoelen

 

Alles wordt huisgemaakt door onze chef Sandrine

Maximum 3 verschillende gerechten per gang !!!
Vanaf 5 personen vragen wij voor één menu te kiezen zodat wij jullie een optimale service kunnen aanbieden.
Dank voor uw begrip .

Heeft u een allergie ? Meld het ons !