VOORGERECHTEN

-Garnaalkroketten 1 of 2 stuk

-Scampi’s met oosters slaatje

-Papillotte van kabeljauw met een thaïse panang curry

 

Hap en Tap ( om te delen of lekker alleen )

-Rundskroketjes op Japanse wijze

-Potje boerenpaté , brood, mosterd, pickel groentjes

-Gepanneerde visreepjes met tartaarsaus

-Kruidige gepanneerde calamaresreepjes

-Scampi kroketjes

-2 Zachte tortilla’s met scampi’s op Vietnamese wijze

-6 gyoza’s gevuld met eend en hoisinsaus 

– Aziatische hot-dog

– ” Mac & cheese ” kroketten ( vegetarisch )

-6 gyoza’s gevuld met kimchi ( vegetarisch )

-Fritto misto ( scampi’s, visreepjes, calamares ) 

 

 

HOOFDGERECHTEN

-Melkkalf kroon met een puttanesca saus en pasta

-Kip en scampi’s in de wok op Indonesische wijze

-Tournedos met frietjes (pepersaus )

-Kabeljauw met karnemelkpuree en bladspinazie 

-Grietfilet in een tom ka jus met groenten en rijst

-Paling :  in het groen /schotse wijze /bachten de kupe

 

 

 

VEGETARISCH

-Falafel , zoete aardappelfrietjes, salade

-Risotto met paddenstoelen en truffelolie

 

Alles wordt huisgemaakt door onze chef Sandrine

Maximum 3 verschillende gerechten per gang !!!

Vanaf 5 personen vragen wij u om 1 menu te kiezen .
Dank voor uw begrip .

Heeft u een allergie ? Meld het ons !