VOORGERECHTEN

-Garnaalkroketten 1 of 2 stuk

-Scampi’s met oosters slaatje

-Gebakken duivenborst – rode biet risotto met oude kaas uit Gistel

-St.-Jacobsoesters en bloedworstkroketten – gewokte peren en appelen – knolseldercrème 

 

Hap en Tap ( om te delen of lekker alleen )

– Mosselkroketten

-Potje boerenpaté , brood, mosterd, pickel groentjes

-Gepanneerde visreepjes met tartaarsaus

-Kruidige gepanneerde calamaresreepjes

-Scampi kroketjes

-2 Zachte tortilla’s met scampi’s op Vietnamese wijze

-6 gyoza’s gevuld met eend en hoisinsaus 

-Bloedworstkroketten 

– ” Mac & cheese ” kroketten ( vegetarisch )

-6 gyoza’s gevuld met kimchi ( vegetarisch )

 

 

HOOFDGERECHTEN

-Steak thai met pad thai noedels 

-Hertensteak met molesaus – zoete aardappelfrietjes – herfstsalade

-Hazerugfilet op hooi gerookt – rode kool structuren – kroketten

-Tournedos met frietjes (pepersaus )

-Sliptongetjes in polderboter gebakken

-Kabeljauw met karnemelkpuree en bladspinazie 

-Bio zalm gepocheerd in misoboter –

  mousseline met mandarijntjes – butternutstoemp 

-Paling :  in het groen /schotse wijze /bachten de kupe

 

 

VEGETARISCH

-Falafel , zoete aardappelfrietjes, salade

-Risotto met paddenstoelen en truffelolie

 

Alles wordt huisgemaakt door onze chef Sandrine

Maximum 3 verschillende gerechten per gang !!!

Vanaf 5 personen vragen wij u om 1 menu te kiezen .
Dank voor uw begrip .

Heeft u een allergie ? Meld het ons !