VOORGERECHTEN

-Garnaalkroketten 1 of 2 stuk

-Scampi’s met oosters slaatje

– Tataki van tonijn

– Brick met ganzenlever – vijgentapenade – marokkaanse       wortelsalade – zwarte lookzalf 

 

Hap en Tap ( om te delen of lekker alleen )

– Mosselkroketten

-Potje boerenpaté , brood, mosterd, pickel groentjes

-Gepanneerde visreepjes met tartaarsaus

-Kruidige gepanneerde calamaresreepjes

-Scampi kroketjes

-2 Zachte tortilla’s met scampi’s op Vietnamese wijze

-6 gyoza’s gevuld met eend en hoisinsaus 

-Stoombroodjes met traaggegaard buikspek

– ” Mac & cheese ” kroketten ( vegetarisch )

-6 gyoza’s gevuld met kimchi ( vegetarisch )

 

 

HOOFDGERECHTEN

-Steak thai met pad thai noedels 

-Tagliatelle al ragu Bolognese

-Tournedos met frietjes (pepersaus )

-Varkens côte à l’os duroc d’olives op z’n italiaans

-Sliptongetjes in polderboter gebakken

-Kabeljauw met karnemelkpuree en bladspinazie 

-Tournedos van zeeduivel

-Paling :  in het groen /schotse wijze /bachten de kupe

 

 

VEGETARISCH

-Falafel met tzatziki, zoete aardappelfrietjes

-Gegrilde belloumi , zomergroenten , mojo verde

 

Alles wordt huisgemaakt door onze chef Sandrine

Maximum 3 verschillende gerechten per gang !!!

Vanaf 5 personen vragen wij u om 1 menu te kiezen .
Dank voor uw begrip .

Heeft u een allergie ? Meld het ons !