VOORGERECHTEN

-Garnaalkroketten 1 of 2 stuk

-Scampi’s met oosters slaatje

-Lamspastilla ( brickdeeg gevuld met pulled lam )

-Verschillende bereidingen van asperges

Hap en Tap ( om te delen of lekker alleen )

-Tonkatsu : japanse croque met kip

-Potje boerenpaté , brood, mosterd, pickel groentjes

-Gepanneerde visreepjes met tartaarsaus

-Kruidige gepanneerde calamaresreepjes

-Scampi kroketjes

-2 Zachte tortilla’s met scampi’s op Vietnamese wijze

-6 gyoza’s gevuld met eend en hoisinsaus 

-Gestoomde broodjes met pulled pork

– ” Mac & cheese ” kroketten ( vegetarisch )

-6 gyoza’s gevuld met kimchi ( vegetarisch )

 

 

HOOFDGERECHTEN

-Steak thai met pad thai noedels 

-Tikka Masala ( polderkip op z’n indisch )

-Tournedos met frietjes (pepersaus )

-Sliptongetjes in polderboter gebakken

-Paling : – in het groen

                – schotse wijze

                – bachten de kupe ( room, paddestoelen , tomaat )

-Gegrilde zeebaars op Vietnamese wijze

-Verschillende bereidingen van asperges

 

 

VEGETARISCH

-Falafel met tzatziki, zoete aardappelfrietjes

-Lente risotto 

 

Alles wordt huisgemaakt door onze chef Sandrine

Maximum 3 verschillende gerechten per gang !!!
Vanaf 5 personen vragen wij voor één menu te kiezen zodat wij jullie een optimale service kunnen aanbieden.
Dank voor uw begrip .

Heeft u een allergie ? Meld het ons !